29 Haziran 2015 Pazartesi

Damat Paçası



Hem doyurucu, hem de çok lezzetli bir yemek çeşidini bugün sizlerle paylaşmak istiyorum. Bizim evde farklı bir şeyler istendiği zaman hemen yaptığım, hatta misafirlerime de tatdırdığım bu tavuk çeşidinin mutfaklarınızda ilk sıraya yerleşeceğini umuyorum.  

Malzemeler:
6 adet yufka
12 adet tavuk baget
1 su bardağı sıvı yağ
6 su bardağı tavuk suyu
Köri, kekik, kırmızı biber, tuz,

Üzeri için:
Sarımsaklı yoğurt
1 kaşık tereyağı ve toz kırmızı biber

Yapılışı:


Not: Ben yaparken 4 adet yufka kullanmıştım. Sizlerde ölçüyü dilediğiniz kadar azaltıp, çoğaltabilirsiniz. Ancak bire bir ölçüyü (1 adet yufka/1 su bardağı tavuk suyu)  aklınızdan çıkarmayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder